welkomcorpusinbalance
masseur_landgraafinformatie

nieuw bij noteborngastenboeklinks corpuscontactpaginakadobon notebornaanvraagformulier

stoelmassage bedrijven

 

 

Stoelmassage Corpus in Balance geeft
Stoelmassage bij u op het bedrijf, instelling of bij u thuis.

 

Neem even de tijd om aandacht te besteden aan uw belangrijkste investering: uw
personeel !!
In deze folder introduceer ik de TouchPro®Europe stoelmassage bij uw bedrijf of instelling.
TouchPro stoelmassage is door de Amerikaan David Palmer ontwikkeld en al in 1984 aldaar op de markt gebracht tijdens de Olympische Spelen in Los Angeles. Ook bij de spelen in Sydney waren er weer tientallen stoelmasseurs in het Olympische dorp aanwezig om de atleten te masseren. In 1994 heeft Rob'n Cappel de TouchPro®Europe stoelmassage in Nederland geïntroduceerd en verder ontwikkeld voor de Europese markt.

 

Waarom voor u………….?                                               
Een investering in uw personeel is een duurzame investering.

 

 

 

 

 De aandacht die u geeft aan uw personeel is een goede investering voor uw bedrijf/instelling. Stoelmassage die u kunt aanbieden is er o.a. een van. De preventieve werking van regelmatige stoelmassage kan een daling in het ziekteverzuim betekenen.
Niet voor niets is het gebruik van de TouchPro®Europe- stoelmassage in het westerse bedrijfsleven snel groeiend.


 

 

 

Preventief 

 

TouchPro®Europe stoelmassage is een preventieve behandeling  en is geschikt voor alle beroepsgroepen. De techniek die wordt gebruikt bij een TouchPro®Europe stoelmassage is gebaseerd op de eeuwenoude Oosterse drukpunt-techniek. Door druk uit te oefenen langs essentiële energiebanen wordt het lichaam  gestimuleerd tot een  optimale bloedcirculatie.  Afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Hierdoor zal concentratie die nodig is voor het werk  toenemen. Stress zal  duidelijk verminderen. Na een behandeling met deze stoelmassage, voelt men zich  duidelijk fitter en energieker. Uit diverse onderzoeken blijkt dat een groot deel van het huisartsenbezoek in Nederland vooral heeft te maken met stress- of  andere werkgerelateerde klachten, zoals R.S.I., burn-out, etc.
Klachten, zoals verkrampte spieren in nek- en schouderpartij, lusteloosheid, slechte concentratie, slapeloosheid en hoofdpijn, zijn vaak te verhelpen door een regelmatige behandeling in uw bedrijf.
Let wel, TouchPro®Europe stoelmassage is een preventieve massage en niet therapeutisch bedoeld.   Hiervoor kunt u terecht in de praktijk van Corpus in Balance: zie elders op deze website

                                                                                                                                          
U mist de werknemer voor korte tijd.

 

Stoelmassage neemt  een korte tijd van 15 tot 20 minuten per cliënt in beslag. Ideaal en op elke locatie uit te voeren. Met de speciale handige draagbare stoel komen wij naar u toe. Het kost u dus absoluut geen reistijd.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

De voordelen van stoelmassage.

                                        
Stoelmassage kan over de kleding heen worden gegeven.                                                                      Men voelt zich zittend vaak comfortabeler dan liggend.
Een kortere massage maakt het financïeel voordeliger.
Er komt geen olie aan te pas, dus geen plakkerig gevoel na een massage;men kan direct weer overgaan tot de orde van de dag.Stoelmassage kan overal en op elk tijdstip worden gegeven.Stoelmassage is een gemakkelijke opstap naar tafelmassages.

 

Hoe gaat de stoelmasseur te werk?


Mensen die op de stoel willen plaatsnemen hebben dit vooraf bij hun leidinggevende geregeld.
Voorafgaande aan de behandeling wordt er kort aandacht gegeven van anamnese m.b.t. de algemene gezondheidstoestand. De cliënt wordt uitgenodigd om plaats te nemen op de stoel voor de massage. Na afloop worden de bevindingen in kaart gebracht zodat de masseur daar een volgende keer op kan inspelen.
Persoonlijke informatie valt onder de geheimhoudingsplicht.  
                                
Demonstratie van de stoelmassage.

 

Op uw uitnodiging wil ik een bezoek brengen aan uw bedrijf of instelling. Ik wil u dan vrijblijvend laten kennismaken met de TouchPro®Europe stoelmassage.
Daarna  kunnen we eventueel afspraken maken over de verdere organisatie in uw bedrijf/ instelling.

 

Stoel massage bij u thuis, sportclub, muziekgezelschap etc.


Veel mensen vragen stoelmassage in de huiselijke omgeving, het kan allemaal.
De masseur neemt de massage stoel mee  en gaat dan aan het werk. In de thuissituatie kan ook stoelmassage plus worden uitgevoerd. Dit is een massage met olie deels op het ontblote lichaam en is ook veel meer gericht op lichamelijke ongemakken.
Fijn is ook stoelmassage te trakteren op een feestje of op de sportclub, muziekgezelschap voor het op treden en neemt zo de stress weg.

Maak gerust een afspraak of vraag een offerte over de kosten.

 

 

 

 

 

Tel.: 045 - 5317178     Mobiel: 06 - 30850732 e-mail: info@corpusinbalance.nl