aanvraagformulier

Stoelmassage volgens de TouchPro methode.

MASSAGE STOELDe intentie van deze massage is preventief, het kan gezien worden als een soort onderhoudsprogramma voor het lichaam. De massage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en zo het lichaam weer in balans te brengen. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. Het is een opkikker voor lichaam en geest! Stoelmassage is meer toegankelijk voor mensen die nog niet zo gewend zijn aan massage op een massagetafel. U hoeft hiervoor geen kleren uit te doen.

Stoelmassage is van relatief korte duur, variërend van 15 tot 20 minuten, en is daarom zeer geschikt om tussendoor als een oppepper te mogen krijgen. Stoelmassage wordt uitgevoerd op een daarvoor bestemde comfortabele stoel die in elke ruimte kan worden geplaatst.
Stoelmassage is sinds de introductie in Europa (1993) een succes gebleken. Velen mochten al een behandeling ondergaan en vonden het fijn en zinvol.

Waar wordt stoelmassage zoal toegepast?

Op werkvloeren met zittend personeel, zoalsSTOELMASSAGE

schermwerkers, productiepersoneel. In verpleegtehuizen en zorgcentra, bedoeld voor zowel verplegend personeel als ook voor de bewoners. In kapsalons; kappers hebben veel last van hun gewrichten en spieren. In stationsruimten, wachtruimten op vliegvelden; voelt goed na een lange reistijd.
In winkelcentra; via deze weg is de toegankelijkheid van het publiek groot. Mensen zijn daar nieuwsgierig en vinden het interessant naar iets nieuws te kijken en ook zelf te ondergaan.


Stoelmassage volgens de TouchPro methode kanNEKMASSAGE
ook goed thuis toegepast worden.
Ook is gebleken dat het heel fijn is tijdens party’s een stoelmassage
voor de gasten aan te bieden door de gastheer of gastvrouw.
Of tijdens- of voor de aanvang van vergaderingen: Stoelmassage
kan dan heel ontspannend werken, zeker als vergaderingen zwaar
zijn en moeizaam verlopen. U staat versteld hoe fit dat u ervan wordt.
Om stoelmassage te mogen geven, worden hoge eisen aan de masseur gesteld. Het gaat immers om mensen en hun welbevinden.

 

Opleiding
TOUCHPRO

Ik heb de opleiding gedaan bij het beste opleidingsinstituut in Nederland, namelijk TouchPro Europe. Deze opleiding is van een dusdanig niveau om het predikaat uniek te verdienen.

 

TouchPro Europe is het enige opleidingsinstituut dat opleidt, examens afneemt en licenties verstrekt. Ook stelt ze hoge eisen aan de deelnemers. Zij moeten kennis hebben van het menselijke lichaam en professionele massage kunnen uitvoeren.

Verder bewaakt Toch Pro Europe ook de kwaliteit, door steeds testen bij hun masseurs te doen. Alleen zo kan de licentie bij de masseurs behouden blijven. Ook blijft de waarde van hoge kwaliteit behouden.

Stoelmassage aan particulieren en voor bedrijven en instellingen.

Personeel is het kostbaarste ‘kapitaal’ van een onderneming. En omdat voorkomen beter is dan genezen, is goed onderhoud eenvoudig het beste. 30% van het ziekteverzuim wordt door werkstress veroorzaakt. Voorbeelden van door stress veroorzaakte klachten zijn: rugpijn, stijve nek, pijnlijke schouders, lusteloosheid, versnelde hartslag, slapeloosheid en hoofdpijn. Ook eenzijdige werkhouding of steeds herhaalde bewegingen zorgen voor hardnekkige klachten.

Stoelmassage is een zeer effectieve manier om ziekteverzuim door werkstress te voorkomen. Uit onderzoek blijkt, dat men zich na enkele behandelingen fitter en energieker voelt en het ziekteverzuim door stressklachten aanzienlijk daalt. Een ziektedag kost een bedrijf gemiddeld 250 Euro (ArboNed) per werknemer. Een structurele inzet van stoelmassages levert daarnaast een belangrijke bijdrage aan de gezondheid en het welbevinden van uw personeel, waardoor uw onderneming beter functioneert.

Voor bedrijven en instellingen worden contracten en prijsafspraken gemaakt.

De contracten gelden meestal voor langere duur. In deze periode wordt wekelijks een aantal uren gewerkt. Het aantal uren hangt af van het aantal cliënten, dat voor stoelmassage in aanmerking komt.

 De voordelen van stoelmassage nog eens op rij.

• Stoelmassage kan over de kleding heen worden gegeven, men hoeft zich dus niet uit te kleden.
• Men voelt zich zittend vaak comfortabeler dan liggend.                                       
• Een kortere massage maakt het financieel voordeliger.
• Er komt geen olie aan te pas, dus geen plakkerig gevoel na een massage.

• Men kan direct weer over gaan tot de orde van de dag.

• Stoelmassage kan overal en op elk tijdstip worden gegeven.
• Stoelmassage is een makkelijke opstap naar tafelmassages.

Tel.: 045 - 5317178     Mobiel: 06 - 30850732 e-mail: info@corpusinbalance.nl