aanvraagformulier

 

Via dit medium wil ik mij graag aan u voorstellen: mijn naam is: Jan Noteborn
en ik ben somatherapeut. Dit betekent dat de therapieën die ik uitvoer mensgericht zijn.
De natuur heeft mij altijd levend geboeid. Het is de oorsprong geweest van hetgeen ik nu wil betekenen voor mensen. Ik vertel hier later meer over op deze site.
In mijn praktijk "Corpus in Balance" geef ik natuurgeneeskundige massages en therapeutische behandelingen.
Ik heb hiervoor diverse opleidingen gevolgd en houd mij regelmatig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Na het behalen van de diploma's ben ik lid geworden van de Nederlandse Vereniging van Somatherapeuten ; NVST.  Deze vereniging ziet toe op de kwaliteit van de behandelingen. Als u meer wil weten dan klikt u op het logo NVST. Voor meer informatie over mij als lid, kunt u met het secretariaat contact opnemen door te bellen of een mail te sturen. Als sportmasseur ben ik lid van het Nederlands genootschap voor sportmassage. Klik ook op het logo van de NGS.

Op deze site leest u ook over stoelmassage. Stoelmassage is bedoeld voor mensen die in een bedrijf of kantoor of instelling. etc werkzaam zijn.
Wenst u een stoelmassage thuis bijvoorbeeld op een party, dan kom ik graag naar u toe.
Ik ben licentiehouder van TouchPro® Europe; een vooraanstaande instelling die opleidt tot chairpractioner (stoelmasseur) en ook streng toeziet op de kwaliteit.
Verder op deze website vind u uitvoerige informatie over de stoelmassage.

 

 

   


     

 

Tel.: 045 - 5317178     Mobiel: 06 - 30850732 e-mail: info@corpusinbalance.nl